Kosár

Megkezdtük az Ahead sisak kihangosító forgalmazását

Az Ahead sisak kihangosító az első termék a saját kategóriájában egy olyan korban, amikor az emberek elérhetőségének jelentősége egyre fokozódik.

Napjainkban több headset termék kínál valamilyen megoldást, amikor sisakot kell viselni, és a kezünk is le van foglalva, miközben használni szeretnénk a mobiltelefonunkat. A leggyakoribb ilyen helyzetek például a kerékpározás, a motorozás, a síelés, vagy a munkavédelmi sisakban történő munkavégzés.

Az eddigi megszokott hangszórós headset-, vagy sisakbeszélő megoldásokhoz képest az Ahead oszcillátort használ arra, hogy a hangrezgéseket a sisak héjára továbbítsa és rezonátorként használva felerősítse azokat. Az eljárás leginkább arra hasonlít, ahogy egy akusztikus gitár teste erősíti a húrok rezgését. Ez a forradalmian innovatív technológia a Bluetooth kapcsolattal kiegészítve lehetővé teszi, hogy a sisakunkat néhány mozdulattal egy vezetékmentes okos eszközzé varázsoljuk.

Irány a termék oldala->

Egyszerű beszerelés a sisakba

Az Ahead sisak kihangosító zárt és nyitott motoros sisakkal is használható mellőzve minden körülményes beszerelési eljárást és tekergő kábeleket. Mindössze egyetlen tartót kell felragasztani a sisak oldalára és a készüléket a tartóra egyszerűen felpattintva már használható is. Ugyanez a tartó sí-, és munkavédelmi sisakokra is rögzíthető. A kerékpáros sisakokhoz egy külön speciális tépőzáras gumiszalagos tartó is található a dobozban.

Biztonságos közlekedés

Az Ahead sisak kihangosító természetesen a tiszta hangzásról is gondoskodik miközben nem nyomja el a környezeti hangokat, ezzel a közlekedés biztonságát is támogatja. Az Ahead-del egy érintéssel fogadhatja, és fejezheti be mobilhívásait, tisztán és érthetően telefonálhat, hallgathatja a navigációs alkalmazás utasításait, vagy kedvenc zenéit. Mindeközben teljesen biztonságosan közlekedhet, síelhet, vagy dolgozhat a környezetből érkező hanginformációk teljes birtokában.

Csapatrádiózás

Az Ahead sisak kihangosítóval, valamint egy okostelefonjára telepített alkalmazással és mobiladatkapcsolat használatával a motoros utasával, motorostársaival, kerékpáros társaival csapatrádiózhat közlekedés közben minden egyéb költséges felszerelés nélkül.

Víz és porállóság

Az Ahead természetesen az esővel, csapadékokkal szemben vízálló és ami a motoros és kerékpáros mobilitásban különösen lényeges: ütésálló is. A sisakról leeshet az úttestre és egy gépkocsi is áthajthat rajta, de továbbra is működőképes marad.

Ha végül a motorozás, vagy kerékpározás után megérkezik céljához, például munkahelyére, akkor az Ahead sisak kihangosítót a sisakról levéve és a síkfelületű tartót használva rögzítheti íróasztalának lapjához, vagy bármilyen üreges tárgyhoz, például számítógép házához, és így akár hangszóróként is használhatja, míg újra útra nem kel.

Irány a termék oldala->

3 comments

  1. Ki lehet valahol próbálni?

    1. Techpoint

      Jelenleg nincs lehetőség a termék személyes kipróbálására. Viszont egy mintadarabot már átadtunk egy független szakértőnek tesztelésre és a tesztről hamarosan készül egy YouTube videó. Ha a videó feltöltésre kerül, hírlevélben fogjuk értesíteni az érdeklődőket, ezért amennyiben szeretne erről értesülni, kérem, hogy szíveskedjen feliratkozni a hírlevelünkre a honlapunk láblécében.

  2. Hipszki Lajos

    Jó gondolat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TECHPOINT Webáruház – Minden jog fenntartva

Barion kártyás fizetési lehetőségek