Kosár
Stereo bluetooth fülhalgatók és headset-ek

A világ első két hangszórós teljesen vezeték nélküli sztereo fülhallgatója

KNZ SoundFlux kéthangszórós teljesen vezeték nélküli fülhallgató

A világ első két hangszórós
teljesen vezeték nélküli sztereo fülhallgatója

A legújabb Bluetooth 5.0 technológiával felszerelt teljesen vezeték nélküli KNZ SoundFlux sztereo fülhallgató a két hangszórójával biztosít elképesztő hangminőséget. Az egyik hangszóró a mély hangokért felelős, a másik a közép-, és magas hangokért, így olyan frekvencia átvitelt biztosít, amivel más prémium kategóriás vezeték nélküli fülhallgatókat is felülmúl.

Az 5.0-ás Bluetooth szabvány használata lehetővé teszi, hogy a hang teljesen késés mentes legyen, így a video-, és filmnézést is támogatja.

KNZ SoundFlux két hangszórós teljesen vezeték nélküli sztereo fülhallgató Jet Black /SOUNDFLUX-BLK/

Kiemelkedő hangminőség

  • Professzionális audio DSP
  • Veszteségmentes kodek
  • Zajkioltó algoritmus
  • Optimalizált szoftver

Az alábbi ábra a KNZ SoundFlux az Apple Airpods, és a Jabra Elite 65t frekvencia átvitelét mutatja be:

KNZ SoundFlux kéthangszórós teljesen vezeték nélküli fülhallgató 1A világoskék és sötétkék színnel jelölt KNZ SoundFlux minden frekvencia tartományban, de leginkább a mély régióban magasan felülmúlja versenytársait.

SoundPass ™ üzemmód:

A KNZ egyedi fejlesztése a SoundPass ™ üzemmód, amely a fülhallgató beépített mikrofonját használva gombnyomásra átengedi a környezeti hangokat. Amellett, hogy a fülhallgató tökéletes izolációt biztosít a környezettől, tehát a külső zajok nem rontják jelentősen a zenehallgatás élményét, bizonyos helyzetekben lényeges lehet, hogy mégis jól halljuk a környezetből származó hangokat. Ilyen helyzeteket jelent például a közlekedés, amikor a biztonságunk a tét, vagy ha szót kell váltanunk valakivel. A SoundPass ™ üzemmód segítségével mi dönthetjük el, hogy beszűrődjön-e a környezet hangja a zenébe, anélkül, hogy a telefonunkon kellene babrálni a hangerő szabályzóval, vagy ki kellene venni a fülünkből a fülhallgatót.

Szorosan illeszkedik, mégis kényelmes

A tökéletes komfort érdekében a KNZ SoundFlux speciális szilikongyűrűvel van felszerelve, hogy pontosan és szorosan illeszkedjen a hallójáratba biztosítva a környezeti hangoktól való teljes elszigeteltséget, és egyben kényelmes is legyen a viselése hosszútávon is.

Három különböző méretű szilikongyűrűt tartalmaz a termék doboza, hogy mindenki kiválaszthassa a saját füléhez legjobban illeszkedő méretet. A KNZ SoundFlux biztosabb és kényelmesebb illeszkedést biztosít, mint az ismertebb fülhallgató típusok.
KNZ SoundFlux kéthangszórós teljesen vezeték nélküli fülhallgató 2

Stabil kapcsolat

A KNZ SoundFlux egy nagy érzékenységű antennával van felszerelve, ami stabil Bluetooth kapcsolatot biztosít a lejátszó eszközzel. Szakadás mentes zenehallgatás minden körülmények között. (Figyelem, a Bluetooth kapcsolat stabilitása és hatótávolsága a lejátszó eszköztől – mobiltelefontól – is függ!)

KNZ SoundFlux kéthangszórós teljesen vezeték nélküli fülhallgató 5

Víz-, és porálló

A KNZ SoundFlux fülhallgatók IP66-os víz-, és porállósággal rendelkeznek. A 6-os vízállósági érték azt jelenti, hogy a készülék védett a csapadékok, és az izzadtság ellen, így tökéletes kültéri használatra, és sportoláshoz. Ezzel a fülhallgatóval a zuhany alá is be lehet állni.

KNZ SoundFlux kéthangszórós teljesen vezeték nélküli fülhallgató 6

További információk a gyártó honlapján ->

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TECHPOINT Webáruház – Minden jog fenntartva

Barion kártyás fizetési lehetőségek