Samsung Galaxy A80 Dual-Sim mobiltelefon szellem fehér /SM-A805FZSDXEH/

SKU: SM-A805FZSDXEH

190 670 Ft /db


Várható szállítás: 5 munkanapon belül

Tulajdonságok:

Az új Galaxy A80 okostelefont úgy alkották meg, hogy megfeleljen a kommunikáció legújabb formáit használó fogyasztók igényeinek is az élő közvetítések korában. A felhasználók egyre növekvő számban használják készülékeiket arra, hogy valós időben osszák meg élményeiket egymással, legyen az egy spontán készült fotó, egy élő videós közvetítés, vagy éppen közös élményekre épülő online kapcsolat. Jelenleg a felhasználók éppen átlépnek „a szelfik korából” az „élő közvetítések korába”, amely magával hozza az igényt a minél tartalmasabb és a valódi kapcsolatok kialakítására. A Galaxy A80 ezt az átmenetet mozdítja előre és olyan újításokat kínál, mint a lenyűgöző, teljes képernyős kijelző, a Samsung első forgatható kamerája és az intelligens akkumulátor.

Örökítsd meg a valóságot

A Galaxy A80 a Samsung első forgatható kamerájával lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy zökkenőmentesen örökítsék meg az őket körülvevő világot. A telefon hátuljába épített három kamera automatikusan felugrik és megfordul a Szelfi mód kiválasztásakor. Az innovatív mechanizmus előlapi és hátlapi módban is ugyanazt a rendkívüli, tripla kamera élményt nyújtja, ugyanazokkal a nagyfelbontású lencsékkel, így a minőség mindenkor garantált.

A 48 megapixeles főkamerával a felhasználók tökéletesen éles, élénk képeket készíthetnek éjszaka és nappal egyaránt. A Galaxy A80 3D Mélységérzékelő kamerájával Élőfókusz videók is készíthetők, melyek során a kamera feltérképezi a környezetet. Az Ultraszéles látószögű lencsének köszönhetően, amely az emberi szemmel azonos látószöget kínál, ezért úgy örökíthetjük meg az emlékeinket, ahogy megéltük azokat.

A Szuperstabil videófelvétel segítségével könnyedén készíthetők felvételek a videó rázkódásának csökkentésével, ezáltal biztosítva a letisztult, professzionális akció-videók rögzítését. A további intelligens kamerafunkciókkal együtt az A80 képes a lehető legjobb képsorok rögzítésére. A Jelenetoptimalizáló akár 30 helyzetet képes felismerni és feldolgozni, a Hibaérzékelés (Flaw Detection) funkció pedig automatikusan jelzi az esetleges hibákat még mielőtt elkészülne a kép.

Magával ragadó multimédiás élmény

A forgatható kamerának köszönhetően a felhasználók teljes egészében élvezhetik a Samsung Új Infinity Display kijelzője által nyújtott élményt. A 6,7 colos FHD+ felbontású Super AMOLED kijelzőnek köszönhetően a Galaxy A80 a tartalmakat a lehető legélénkebb és legrészletgazdag módon jeleníti meg a zavartalan játék, videózás, fotó-nézegetés és story-pörgetés érdekében.

A Galaxy A80 Dolby Atmos hangzásával átadhatjuk magunkat a zenének, fülhallgatóval vagy Bluetooth hangszóróval párosítva pedig 360 fokos hangélményt biztosít.

Maradj tovább kapcsolatban

A Galaxy A80 3 700 mAh kapacitású akkumulátorával és a 25 wattos Szupergyors töltéssel a felhasználók hosszabb ideig kapcsolatban maradhatnak és rugalmasabban használhatják az eszközt, minimális töltési idővel, így nem maradnak le egyetlen pillanatról sem.

A Galaxy A80 intelligens akkumulátorral érkezik, amely megtanulja a felhasználó napi rutinját és alkalmazáshasználati szokásait, a készülék energiafelhasználását pedig ezekhez igazítja. Az Adaptív Energiatakarékosság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan visszajelzést kapjanak az akkumulátor hatékonyságáról a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Hozzáférés bárhol, bármikor – a legnagyobb biztonságban

A Galaxy A80 Automatikus Optimalizálás olyan MI alapú teljesítményoptimalizáló szoftvert kínál, amely az egyedi felhasználási információk alapján állítja be az akkumulátort, a processzort és a memóriát, ezáltal elősegíti a készülék gyorsabb működését és az alkalmazások elindítását, amikor szükség van rájuk.

A Bixby Rutinok a mindennapokban nyújtanak segítséget, megtanulják hogyan használják a felhasználók a különböző appokat, elemzik a szokásaikat, ezáltal tudják, hogy mikor, milyen funkciókra van éppen szükség. A Bixby Rutinok segítségével az egyéni beosztásnak megfelelően automatizálhatók az olyan mindennapi feladatok, mint például a vezetés vagy a munkaidő.

A Samsung Knox, a Samsung magas minőségű biztonsági platformja azért készült, hogy védelmet nyújtson a chipkészlettől kezdve szoftverig, ezáltal a felhasználók gondtalanul élvezhetik a kapcsolat nyújtotta szabadságot a Galaxy A80 készülékkel. Ez lehetővé teszi a Samsung Pass használatát az applikációk és weboldalak eléréséhez a biometrikus azonosítás használatával. A könnyű felhasználhatóság érdekében a készülék képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval érkezik, így a felhasználók biztonságban tudják feloldani a készüléket.

Az aktív életmód tökéletes kiegészítőjeként a Galaxy A80 gombokkal vagy szabadkézzel aktiválható Bixby asszisztenssel érkezik, amellyel a felhasználók kényelmesen juthatnak hozzá a számukra értékes információkhoz. A további funkciók, mint a Bixby Vision, a Bixby Home vagy az Emlékeztető, akár útközben is könnyen elérhetők. A Galaxy A80 olyan, nélkülözhetetlen Galaxy funkciókkal érkezik, mint a Samsung Health vagy a Samsung Pay.

Fejezd ki stílusod elegáns dizájnnal!

A Galaxy A80 három színben, arany, fehér és fekete, érhető el. Az angyal aranyban fellelhető egy kis rózsaszín, míg a szellem fehér kék részecskéket is tartalmaz, így ezek a készülékek a fény irányától és a visszaverődéstől függően különböző színekben pompáznak.

A Galaxy A80 kialakítása elegáns és kényelmes, ergonomikus formája biztosítja, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe, így mindenhol és mindenkor könnyen használható.

Műszaki adatok

Kijelző

6.7 colos FHD+ (1080×2400) Super AMOLED (A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva) Új Infinity Display kijelző

Kamera

Főkamera: 48MP, F2.0 Ultraszéles látószög: 8MP, F2.2 (123°) 3D Mélységérzékelő Forgatható kamera

Processzor

Nyolcmagos processzor (2.2GHz Dual + 1.7GHz Hexa)

Memória:

8 GB RAM 128 GB belső tárhely Micro SD: Nem elérhető

Akkumulátor

3,700mAh (átlagosan) 25W Szupergyors töltés

Biometrikus Azonosítás

Képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó