Elfogyott

Evolveo StrongPhone G7 Dual-Sim mobiltelefon fekete

SKU: SGP-G7

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót (lásd az oldal láblécében).

82 340 Ft /db

Elfogyott

Tulajdonságok:

Nagy teljesítményű nyolcmagos strapabíró okostelefon rendkívül nagy akkumulátorral

Az EVOLVEO StrongPhone G7 azok számára készült, akiknek durvább kezelést is elviselő telefonra van szükségük, amelynek nem számít a víz, a por vagy a sár. Az Android 9.0 a nagy, 6500 mAh akkumulátorral problémamentes üzemelést biztosít akár öt napra is, a nagy teljesítményű nyolcmagos processzor pedig minden igényét zökkenőmentesen és stabilan kielégíti.

Nagy teljesítményű Octa Core processzor és elég hely az alkalmazásai számára

Több feladat egy időben történő zavartalan végrehajtásához elegendő teljesítményt nyújt a 64-bites nyolcmagos 2.0 GHz frekvenciájú processzor, a nagy teljesítményű ARM Mali-G71 MP2 grafikus processzor és a 3 GB operatív memória. A MediaTek CorePilot technológia lehetővé teszi, hogy a processzor nyolc magjának teljes teljesítményét használja, vagy kikapcsolja őket a kívánt teljesítménytől függően, anélkül, hogy túl hamar lemerítené az akkumulátort. A nagy, 32 GB belső memória elegendő helyet biztosít valamennyi kedvenc alkalmazása, térképek, zenék vagy filmek számára, és microSDHC kártyával könnyen bővíthető.

Nagy, széles betekintési szögű 5,7″ HD+ kijelző

A StrongPhone G7 széles betekintési szögű, 18:9 képarányú, 5,7” kijelzővel van ellátva, amely fokozottan ellenáll a mély karcolásoknak és repedéseknek. Nagy méretét filmnézéskor vagy kedvenc játékai játszása közben használhatja ki.

Rendkívül nagy kapacitású akkumulátor

A rendkívüli kapacitású, 6500 mAh akkumulátor akár ötnapos használatot is biztosít, és lehetővé teszi, hogy a telefont utazás közben mindennapos töltés nélkül használhassa. Ha azonban fel kell töltenie, modern USB-C csatlakozójának és a gyorstöltés támogatásának köszönhetően kevesebb mint három óra alatt elérheti a 90%-os feltöltöttséget.

Csúcsminőségű fényképezőgép és Full HD videó

A telefon 13 megapixeles fényképezőgéppel és külön elsütőbillentyűvel rendelkező LED-es vakuval van ellátva. Videót Full HD minőségben vehet fel.

Elegáns és praktikus forma

A telefon ergonomikusan kialakított házát kellemes gumifelület fedi, oldalait pedig a torziós szilárdság növelése érdekében fémlemezek egészítik ki. A telefon ezért mechanikusan jól ellenáll a leesés vagy rázkódás következményeinek. Kedvelt részlet a telefon felakasztására szolgáló fül.

Gyors adatok 4G/LTE

A StrongPhone G7 támogatja a nagy sebességű 4G/LTE hálózatokat, amelyekkel teljes mértékben kihasználhatja a készülék teljesítményét weboldalak gyors böngészésekor, igényes játékok, multitasking vagy videónézés közben, vagy nagyméretű fájlok akár 150 Mb/s sebességű le-, ill. 50 Mb/s sebességű feltöltése során. Utazáskor biztosan nagyra értékeli a WiFi HotSpot funkciót, mellyel vezeték nélküli WiFi-hálózatot hozhat létre telefonja környezetében. Ezután egyszerűen megoszthatja telefonja adatkapcsolatát, hogy hozzáférjen az internethez pl. a notebookjával vagy a tabletjével.

Vízálló androidos okostelefon maximális IP68 védelemmel

A vízállóság az IP68 szabvány szerint tanúsított, ellenállás por behatolása ellen és vízbe merítve 30 percig 1,5 méter mélységben.

Vezeték nélküli töltés

A telefon praktikus kiegészítője a vezeték nélküli töltés lehetősége. Így anélkül töltheti a készüléket, hogy tápkábelre lenne szüksége, ami növeli a kényelmet.

Android 9.0 Pie

A telefont modern, Android 9.0 operációs rendszerrel forgalmazzuk, amely semmiképpen nincs módosítva, így valóban teljes mértékben élvezheti az Androidot!