Elfogyott

Evolveo StrongPhone G4 mobiltelefon fekete

SKU: sgp-g4

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót (lásd az oldal láblécében).

67 210 Ft /db

Elfogyott

Tulajdonságok:

Az EVOLVEO StrongPhone G4-et extrém ellenálló, vízálló váza maximális biztonságot garantál szélsőséges körülmények között is. Meg fog lepődni a telefon vékony kialakításán és elegáns formatervezésén, mely nem károsítja annak ellenállóképességét és tartósságát.

A 3 GB, gyorsan működő RAM lehetővé teszi azt, hogy a legtöbb, erőforrás igényes feladat között zökkenőmentesen váltani tudjunk, illetve a grafikusan magas követelményeket támasztó játékokkal is lefagyás és szaggatás nélkül játszunk. A 32 GB belső memória elegendő tárhelyet biztosít a kedvenc alkalmazásainknak, térképeinknek, zenéinknek vagy filmjeinknek. A memória mindazonáltal tovább bővíthető microSDHC/SDXC kártyával.

Az eszköz támogatja a 4G/LTE hálózatokat, melyek segítenek maximálisan kihasználni a jelenleg elérhető leggyorsabb internet böngészési sebességet. Játsszon a legigényesebb játékokkal, futtasson párhuzamos programokat, nézzen filmeket és videókat vagy töltsön le nagy fájlokat 150 Mb/s, illetve töltsön fel 50 Mb/s sebességgel. Ez a mobiltelefon a digitális utazási igényeink központja, hiszen rendelkezik WiFi Hotspot tulajdonsággal, mely virtuális WiFi hálózat létrehozását teszi lehetővé a készülék körül. A telefonunkról meg tudjuk osztani a rendkívül gyors mobil internetet más eszközünkkel, például laptopunkkal vagy táblagépünkkel. A készülékbe párhuzamosan két SIM kártyát helyezhetünk el, így egy időben párhuzamosan két szolgáltatóhoz is kapcsolódhatunk telefonunkkal. Ezek után nincs szükség két telefont cipelnünk magunkkal e célból, ha mostantól meg tudjuk oldani ugyanezt egy készülékkel is!

A fokozott érintőképernyő védelmet a Gorilla Glass 3 bevonat és Native Damage Resistance™ jelenti. A Gorilla Glass 3-at a mély karcolások és hasadások elleni nagyobb védelem érdekében fejlesztették ki. Ezért a Gorilla Glass 3 és NDR™ fokozott védelmet ugyanakkor nagyobb stabilitást is biztosít a képernyőnek abban az esetben, ha a képernyőt nagyobb nyomóhatás érné.

A telefon kompakt, vékony teste könnyen fogható és kényelmesen zsebre vágható. A telefon oldalait stílusos, sötét szürke fém betétek védik, melyek – kívánság esetén- kicserélhetünk a csomagban található ezüst betétlapokra.

Vízálló, megfelel az IP68-as előírásoknak (1.2 méteres vízoszlop nyomását 30 percig bírja) A “SolidStone” védő belső váz Magnéziumból készült Ütés- és rázkódásálló Mediatek négymagos 64 bites processzor 1.4 GHz MIL-STD-810G: 2008 katonai minősítés Mali-T720 GPU Open GL ES 3.1 támogatással 3 GB RAM 32 GB belső memória további bővítési lehetőséggel (saját microSDHC/SDXC kártyával) 4G/LTE nagy sebességű mobil hálózati elérés támogatás Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer