Apple iPhone XS 64GB mobiltelefon asztroszürke

SKU: MT9E2

258 100 Ft /db


Várható szállítás: 5 munkanapon belül

Tulajdonságok: Csakis az egymáshoz tervezett hardver és szoftver képes ilyen jól együttműködni.Az Apple tervezőinek kezei közül kerülnek ki a világ legjobb termékei – a leginnovatívabb kijelzőknek, chipeknek, kameráknak, oprendszereknek és kapcsolódó szolgáltatásoknak köszönhetően. Ebben óriási szerepet játszik az egyes területekre specializált csapatok együttműködése is, hisz ennek eredménye az iPhone alkotóelemeinek hatékony és csodás összhangja. Lehet, hogy magától értetődőnek tűnik ez a munkamódszer, még sincs más okostelefon, ami így készül – pedig ez a lényeg. A kamerás csapat az A12 Bionic chip tervezőivel összedolgozva tud olyan kamerákat alkotni, amelyek kihasználják a chip képességeit. Ennek köszönhető, hogy a képjelfeldolgozó processzor és a Neural Engine még a kioldógomb megnyomása előtt, a felvétel megkomponálása közben felismeri az arcokat, észleli a konkrét képelemeket, és optimalizálja többek között a megvilágítást és a fehéregyensúlyt. Mindez a színfalak mögött, észrevétlenül zajlik. Te csak az eredményt látod – egy tökéletes fotót, amiről álmodtál. Olyan részletgazdagsággal, színhűséggel és dinamikatartománnyal, amit egy okostelefontól sosem vártál volna.Hiszünk benne, hogy a személyes adatok védelme alapvető emberi jog.

Ez az Apple egyik legfontosabb irányelve. Ezért az iPhone-t egészen az alapoktól úgy terveztük, hogy védje és bizalmasan kezelje adataidat – többek között ettől egyedülálló az okostelefonok között. Például minden új iPhone-modellen Face ID működik, a legbizton­ságosabb arcazonosító rendszer, amit okostelefonokon valaha használtak. A beazonosí­tásodra használt adatokat a Secure Enclave titkosítja és védi – egy olyan elkülönített része a chipnek, amihez sem az iOS, sem az appok nem férhetnek hozzá. Az ott található adataidat nem tároljuk az Apple szerverein, és nem készül róluk biztonsági másolat az iCloudban. Mindvégig ott maradnak, ahová valók: nálad, a telefonodon.Ugyanez az elvünk érvényesül a Térképeknél is, amely az útvonal­tervezéshez szükséges adatokat véletlenszerűen generált, az Apple ID-tól független azonosítókhoz kapcsolja. Egyszóval nincs még egy olyan okostelefon, ami ilyen sokat tesz a személyes adataid védelméért.

Használd az iPhone-t. Újra meg újra.

Az iPhone készítéséhez csúcsminőségű alapanyagokat használunk, például rozsdamentes nemesacélt, űrtechnológiai minőségű alumíniumot és az iparág legellenállóbb üvegét. Ettől lesz minden más okostelefonnál hosszabb élettartamú és sokkal értékállóbb. A régebbi iPhone-ok így megmaradnak a családban vagy a baráti körben, ahelyett hogy a kukában végeznék – nincs is ennél szebb módja az újrahasznosításnak.

Az élettartamuk legvégére érő iPhone-okból pedig az utolsó apró alkatrészig mindent újrahasz­nosítunk, amit csak lehet. A használt készülékek szétszereléséhez kifejlesztettünk egy kifinomult robotot – Daisyt –, ami segít a hagyományos újrahasznosítási eljárásokhoz képest több nagy tisztaságú anyagot visszanyerni. Ezeket később felhasználhatjuk új termékeink gyártásához, vagy visszajuttathatjuk a piacra.

Az iPhone mindenkié.

Fontos számunkra, hogy mindenki egyformán tudja használni az iPhone-t arra, amire csak szeretné. Ezért nagyszerű kisegítő funkciókkal láttuk el, melyek mindenféle előzetes beállítás nélkül, azonnal elérhetők.

Ilyen például a VoiceOver, melynek segítségével azok is megtudhatják, hogy mi történik az iPhone-on, akik nem látják a kijelzőjét. Az iPhone-hoz gyártott hallókészülékekkel pedig kiváló minőségben hallhatók a hívások és a zene.

Emellett a fejlesztőket is ellátjuk minden szükséges eszközzel, hogy alkalmazásaikat a lehető legszélesebb közönség számára tegyék elérhetővé. Mert a technológia akkor mutatja meg az igazi erejét, ha mindenkinek könnyebbé teszi az életét.

Az App Store többet nyújt nagyszerű appoknál.

Az iPhone-appokkal szabadjára engedheted a fantáziád, és azokkal a dolgokkal foglalkozhatsz, amik igazán lázba hoznak, miközben többre és jobbra lehetsz képes a mindennapokban. Ezért áldozunk annyi időt és energiát az App Store-ra.

Mielőtt közzétennénk egy új alkalmazást vagy frissítést, alapos teszteléssel megbizonyosodunk róla, hogy valóban azt csinálja, ami a leírásában szerepel, hogy minden kártékony szoftvertől és vírustól mentes, és hogy a fejlesztője betartotta szigorú adatvédelmi előírásainkat.

Az sem véletlen, hogy a világ legjobb alkalmazásai elsőként az App Store-ban jelennek meg. A fejlesztők azért szeretnek iPhone-appokat készíteni, mert az iparág legkorszerűbb technológiáit adjuk a kezükbe. Sokkal többre képesek iPhone-appjaikkal, így felhasználóként te is többre leszel képes iPhone-oddal.

Az iPhone és minden Apple eszköz teljes összhangban.

Minden Apple terméked egyetlen ökoszisztéma része. Így ha több eszközöd van, fantasztikus élmény együtt használni őket.

A telefonhívásokat az Apple Watchodon fogadhatod. Amikor az iPhone-oddal fényképezel, a fotók azonnal megjelen­nek az iPadeden. Saját hotspotot hozhatsz létre az iPhone-odon, hogy megoszd a mobilnetet a Maceddel. Új AirPods fülhallgatód pedig auto­matikusan az iPhone-odhoz csatlakozik, amint kiveszed a tokjából.

Csak csináld, ahogy szeretnéd, és gond nélkül, automatikusan fog működni minden.

Kijelző:

Super Retina HD-kijel­ző 5,8 hüvelykes képátlójú, teljes előlapot kitöltő Multi-Touch OLED-kijel­ző HDR-kijel­ző 2436 x 1125 képpontos felbontás, 458 ppi képpontsűrűség True Tone kijelző 1 000 000:1 kontrasztarány (tipikus) Széles szín­tartományú kijel­ző (P3) 625 cd/m2 maximális fényerő (tipikus) 3D Touch 625 cd/m2 maximális fényerő (tipikus) Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat Több nyelv és karakterkészlet egyidejű megjelenítése

Lapkakészlet:

A12 Bionic chip Új generációs Neural Engine

Kamera:

12 megapixeles nagylátószögű és teleobjektíves dupla kamera Nagylátószögű objektív: f/1,8-as fényrekesz, Teleobjektív: f/2,4-es fényrekesz Dupla optikai kép­stabilizálás Kétszeres optikai zoom, akár tízszeres digitális zoom Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez Négy LED-es True Tone vaku Lassú szinkron funkcióval Portré mód továbbfejlesztett bokeh effekttel és mélységállítással Portré­meg­világítás öt effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény) Smart HDR fényképezéshez

Videofelvétel:

4K-s videofelvétel (24, 30 vagy 60 képkocka/s) 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (30 vagy 60 képkocka/s) Kiterjesztett dinamika­tartományú video­felvétel (legfeljebb 30 képkocka/s) Videofelvételek optikai kép­stabilizálása Kétszeres optikai zoom, akár hatszoros digitális zoom) Lassított videók támogatása (1080p felbontás 120 vagy 240 képkocka/s sebességgel) Time-lapse-videó kép­stabilizálással Sztereó hangfelvétel

Előlapi kamera:

TrueDepth kamera 7 megapixeles fotók f/2,2-es fényrekesz Retina Flash vaku Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez Smart HDR fényképezéshez Portré mód továbbfejlesztett bokeh effekttel és mélységállítással Portré­meg­világítás öt effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény) Kiterjesztett dinamikatartományú videofelvétel (30 képkocka/s) Moziminőségű videostabilizálás (1080p és 720p felbontásban) 1080p felbon­tású HD-videofelvétel (30 vagy 60 képkocka/s) Animoji és Memoji

Helymeghatározás:

Fokozott pontosságú GPS (AGPS), GLONASS, Galileo és QZSS Digitális iránytű Wi-Fi Mobilhálózatos iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás

Hanglejátszás:

Támogatott hangformá­tumok: AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2, védett AAC, MP3, lineáris PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3) és Audible (2-es, 3-as és 4-es formátum, Audible Enhanced Audio, AAX és AAX+) Teltebb hangzású sztereó lejátszás Felhasználó által beállítható hangerőkorlát

Videólejátszás:

Támogatott video­formátumok: HEVC, H.264, MPEG-4 Part 2 és Motion JPEG HDR Dolby Vision és HDR10 szabvánnyal AirPlay-tükrözés, fénykép- és videokimenet második generációs vagy újabb Apple TV-re Videotükrözés és videokimenet támogatása: Lightning – digitális AV átalakítóval vagy Lightning–VGA átalakítóval 1080p felbon­tásig (az átalakítók külön vásárolhatók meg)

Energiaellátás és akkumulátor:

Akár 30 perccel tovább bírja, mint az iPhone X Beszélgetési idő (Bluetooth): Akár 20 óra Internet­használat: Akár 12 óra Videólejátszás (vezeték nélküli kapcsolat): Akár 14 óra Hanglejátszás (vezeték nélküli kapcsolat): Akár 60 óra Gyorstöltés: Akár 50%-os töltöttség 30 perc alatt Beépített lítiumionos akkumulátor Vezeték nélküli töltés (a Qi-töltőkkel használható) Feltöltés hálózati adapterről vagy számítógépről USB-csatlakozással

Érzékelők:

Face ID Barométer Háromtengelyes giroszkóp Gyorsulásmérő Közelítésérzékelő Intelligens fényérzékelő