A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A bejelentkezett felhasználóknak a baloldali sávban lévő “Fiók törlése” hivatkozással biztosítunk lehetőséget, hogy törölhessék regisztrációjukat. Ha rákattint a linkre, akkor a regisztráció törlésével együtt minden személyes adatát is töröljük rendszerünkből. A fiók törlése során az esetlegesen megírt bejegyzései, termékekről írt véleményei szintén törlődnek.